Gebr. van de Ven B.V. Loosbroeksestraat 16a 5384 SV Heesch 0413-229376 info@gebrvdven.nl

  

Over ons

De geschiedenis van Gebr. van de Ven begint in de jaren

zeventig van de vorige eeuw. Toen begon vader Bert van de Ven voor zichzelf in het beplanten en het aanleggen van tuinen. Onder de bedrijfsnaam A. v.d. Ven breidde Bert zijn diensten al snel uit met het bouwen en onderhouden van wegen. Tevens startte hij al snel met de aanleg van (gravel-)tennisbanen.


Toen de bouwsector in de jaren tachtig flinke klappen kreeg, verloren veel mensen hun baan. Het bedrijf van Bert van de Ven bleef echter groeien en de aanleg van gravelbanen leidde steeds vaker tot bouwgerelateerde opdrachten, zoals de aanleg van complete accommodaties. De bedrijfsactiviteiten veranderde en Bert ging zich steeds meer specialiseren in verschillende bouwopdrachten. Eerst op kleine schaal, maar al snel wist het familiebedrijf uit te groeien tot een sterke speler in de reigionale woning- en utiliteitsbouw. Ook Peter, Henk en Albert (zoons van Bert) werkte inmiddels fanatiek mee in het bedrijf. In 1986 namen zij het bedrijf over en veranderde de naam in "Aannemingsbedrijf Gebr. van de Ven".


Tegenwoordig is Gebr. van de Ven uitgegroeid tot een gerenomeerd bedrijf met opdrachten op regionale, landelijke en zelfs Europese schaal. Wij richten ons op drie pijlers, namelijk bouwkunde, civiele techniek en de aanleg en renovatie van sportvelden. Ondanks de omvang en spreiding van onze opdrachten, blijven we ons uitsterste best doen om het gemoedelijke karakter van ons familiebedrijf in stand te houden. We staan voor kwaliteit, persoonlijkheid en plezier in het werk. Inmiddels werken ook zoons Dirk, Peter en Bram al vol enthousiasme mee in ons bedrijf en daarmee lijkt de geschiedenis zich te gaan herhalen...