Gebr. van de Ven B.V. Loosbroeksestraat 16a 5384 SV Heesch 0413-229376 info@gebrvdven.nl

  

Werkwijze

Als ervaren partner zijn wij dagelijks actief met verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Bij onze werkzaamheden in binnen- en buitenland staan kwaliteit, persoonlijkheid en plezier in het werk altijd voorop. Wij houden van korte lijnen en direct contact, snel handelen en oplossingsgericht denken in geval van onverwachte situaties. Daarom zorgen we dat u 1 aanspreekpunt heeft tijdens het project.


Het eindresultaat van de werkzaamheden is en blijft altijd erg belangrijk. Goed overleg met alle partijen speelt daarbij een belangrijke rol. In het voortraject bespreken we bij iedere opdracht dan ook graag samen alle mogelijkheden. In overleg wordt de planning vastgesteld en deze wordt tussentijds geëvalueerd. Mogelijke problemen worden zo snel mogelijk opgelost, zodat het project geen onnodige vertraging op hoeft te lopen.


En moet er voor een project enig tekenwerk verricht worden, dan kunnen wij dit binnen ons eigen bedrijf uitvoeren. Daarnaast hebben wij ook vaste betrouwbare partners die eventuele berekeningen of adviezen voor u kunnen maken.