Gebr. van de Ven B.V. Loosbroeksestraat 16a 5384 SV Heesch 0413-229376 info@gebrvdven.nl

  

Sportvelden

De aanleg van sportvelden is een breed begrip. Gebr. van de Ven heeft zich met name gespecialiseerd in het aanleggen van de onderbouw voor kunstgrasvelden. Bijzonder daarbij is het gebruik van een E-layer, een unieke rubberen onderlaag. Ruim tien jaar geleden waren wij het eerste bedrijf in Nederland dat deze laag aanbracht. Mede door het grote succes van deze bijzondere toepassing hebben we deze onderlaag inmiddels op veel sportvelden in binnen- en buitenland aan mogen leggen.


Ook bij de aanleg van deze onderlaag is toekomstgericht denken erg belangrijk. Na ongeveer tien jaar dient een kunstgrasveld namelijk vervangen te worden. Onlangs ontwikkelden we in eigen beheer een machine die het mogelijk maakt ter plekke de infill uit de kunstgrasmat te vegen. En het tevens mogelijk maakt om het in zogenaamde "big bags" op te slaan. Zodat het hergebruikt kan worden in een nieuwe mat. Of het kan afgevoerd worden naar een erkende afvalverwerker, die het product verder recyclet. De oude kunstgrasmat wordt vervolgens opgerold, waarvoor we hulpstukken hebben ontwikkeld voor aan onze eigen shovel. En deze mat wordt dat ook afgevoerd naar een erkende afvalverwerker, die de mat verder recyclet.


Verder hebben we ook speciale kantplanken ontwikkeld voor rond hockeyvelden. Deze kantplanken worden van hetzelfde materiaal gemaakt als dat de E-layer van gemaakt worden. Dit zorgt ervoor dat de kantplanken geluiddempend zijn en bijkomend voordeel is dat ze langer mee gaan dan de traditionele houten planken.Sportvelden

Uitvegen kunstgrasveld Kyocera Stadion
Uitvegen kunstgrasveld Kyocera Stadion
Kyocera Stadion Den Haag
Kantplanken maken
Kantplanken maken
Werf Gebr. van de Ven
E-layer
E-layer
Europa